​♦ vroedvrouw aan huis-consultatie-winkel-webshop-geboortelijsten ♦

Een baby krijgen is meestal één van de mooiste ervaringen in je leven. Maar eerlijk is eerlijk: soms ben je het noorden kwijt.

Dan kun je bij ons terecht voor professioneel maar persoonlijk advies en pure, natuurlijke producten en basics.​​


W I N K E L

Persoonlijk advies als je dat wenst en anders heerlijk rondsnuisteren in ons uniek aanbod


W E B S H O P

Heerlijk van thuis bestellen en snel geleverd via DPD... heaven.  Maar wil je dat we iets opmeten, een combo samenstellen of heb je een andere vraag? Contacteer ons gerust.


G E B O O R T E L I J S T J E S 

Voor je geboortelijst willen we gaan voor transparante, gemakkelijk toegankelijke lijstjes zonder al te veel verplichtingen. Je beheert alles zelf.

Wat je op je lijst zet, of je deze combineert met een andere lijst of een spaarrekening, dat is helemaal jullie keuze. Wij geven enkel advies als jullie daar om vragen. Je hebt niet veel nodig voor een baby, want met liefde, een warm nest, eten en een slaapplekje, kom je al heel ver. Maar hier vind je natuurlijk ook spulletjes waar je helemaal blij van wordt


T H U I S Z O R G 

Omwille van de ongeziene drukte is het echt nodig om op tijd je vroedvrouw voor zorg aan huis te boeken. Twijfel je of het nog kan voor je uitgerekende periode en/of regio. Stuur gerust een mailtje naar marieke@noordbaby.be.

Opgelet: vanaf 2022 verkleint onze regio naar enkel de volgende postcodes: 2000-2018-2020-2060-2140 (binnen de singel)-2660-2600 (binnen de singel)-2550-2650
Wij bieden je een luisterend oor. En omdat elk gezin uniek is, zoeken we samen met jou naar een persoonlijke, passende oplossing.’OPENINGSUREN WINKEL:   Ma/Di/Do/Vr: 9-12 & 13-17 u   ///   Woe: gesloten ///   za: 9-12 u   ///   of op afspraak: 03 303 44 11   ///   Tijdens schoolvakanties tot 16 u open

****

Een baby krijgen is meestal één van de mooiste ervaringen in je leven. Maar eerlijk is eerlijk: soms ben je het noorden kwijt.

Dan kun je bij ons terecht voor professioneel maar persoonlijk advies en pure, natuurlijke producten en basics.

***

ons retourbeleid vind u onder algemene voorwaarden

**