Boek je afspraak:

Opgelet:

onze werkregio omvat volgende postcodes

2000-2018-2020-2060-2140-2600-2100VALT JE UITGEREKENDE DATUM IN JUNI, JULI OF AUGUSTUS ? 

HELAAS ZIT ONZE AGENDA DAAR AL HELEMAAL VOL EN KUNNEN WIJ JULLIE SPIJTIGGENOEG NIET VERDER HELPENVia deze link www.noordbaby.as.me    of via de scancode (QR) kan je je afspraak bij noord baby zelf inboeken. Er wordt 1.5u tijd voorzien om jullie wegwijs te maken , info te geven, en indien nodig gerust te stellen. Because Noord Baby cares….check zeker op onze website bij team of we ook in jouw regio werken.


Er zijn verschillende consultaties die je kan boeken.

de eerste is steeds het intake-gesprek. 1,5 u info en ook controleren we vanaf 13 weken de hartslag van je kindje en doen we de nordige medsiche checkups. Hoe meer info over de zwangerschap en jullie wensen je kan meebrengen, hoe beter

Boek dit best asap, zo hebben we nog keuze om de juiste vroedvrouw bij jou te matchen.


Tussen 24 en 28 weken doe je best je suikertest.  Je gynaecoloog geeft meestal een aanvraag mee, en het drankje kan je gewoon bij ons oppikken tijdens de openingsuren. Verdere info hieromtrent vind je wanneer je de afspraak vastlegt.Rond 34 weken zwangerschap zien we je graag met je partner of diegene die bij de bevalling zal zijn om alles goed uit te leggen hieromtrent. Deze arbeids- en bevallingsafspraak boek je ook via onze online bookingstool. Want een goede voorbereiding is key.Je afspraak omtrent de voeding is ongeveer de 36ste zwangerschapsweek, maar boek best al rond 34 weken met je thuiszorgvroedvrouw (via haar mailadres, niet via de online-tool)


Tussentijdse controles kunnen ook online geboekt worden. Ook als je gewoon wat vragen hebt.


Andere bloednames nodig die snel moeten gebeuren en zonder hassel, boek ze gewoon via de tool.


Ademhalingstechnieken om je stress tijdens de zwangerschap te managen of omdat je de technieken wil beheersen voor het opvangen van de weeën. 


tips & tricks om je baby op het einde nog van stuitligging naar hoofdligging te kunnen draaien  (neem even per mail contact op hiervoor- meestal is dit wel dringend-) marieke@noordbaby.be


pre- en postnatale annulaties  voor niet medische redenen kunnen ten laatste 48 uur op voorhand .( anders worden ze aangerekend)


Natuurlijk wachten wij ook in spanning de geboorte af, vergeet ons dus niet te verwittigen de dag dat je bevalt, zo kunnen wij al gaan klaarstaan in onze startblokken om samen met jullie aan dit nieuwe verhaal te beginnen.