Boek je afspraak:

Opgelet:

vanaf 2022 verkleint onze regio naar enkel de volgende postcodes:

2000-2018-2020-2060-2140-2600 

Via deze link www.noordbaby.as.me    of via de scancode (QR) kan je je afspraak bij noord baby zelf inboeken. Er wordt 1.5u tijd voorzien om jullie wegwijs te maken , info te geven, en indien nodig gerust te stellen. Because Noord Baby cares….check zeker op onze website bij team of we ook in jouw regio werken.


Er zijn verschillende consultaties die je kan boeken.

de eerste is steeds het intake-gesprek. 1,5 u info en ook controleren we vanaf 13 weken de hartslag van je kindje en doen we de nordige medsiche checkups. Hoe meer info over de zwangerschap en jullie wensen je kan meebrengen, hoe beter

Boek dit best asap, zo hebben we nog keuze om de juiste vroedvrouw bij jou te matchen.


Tussen 24 en 28 weken doe je best je suikertest.  Je gynaecoloog geeft meestal een aanvraag mee, en het drankje kan je gewoon bij ons oppikken tijdens de openingsuren. Verdere info hieromtrent vind je wanneer je de afspraak vastlegt.Rond 34 weken zwangerschap zien we je graag met je partner of diegene die bij de bevalling zal zijn om alles goed uit te leggen hieromtrent. Deze arbeids- en bevallingsafspraak boek je ook via onze online bookingstool. Want een goede voorbereiding is key.Je afspraak omtrent de voeding is ongeveer de 36ste zwangerschapsweek, maar boek best al rond 34 weken met je thuiszorgvroedvrouw (via haar mailadres, niet via de online-tool)


Tussentijdse controles kunnen ook online geboekt worden. Ook als je gewoon wat vragen hebt.


andere bloednames nodig diesnel moeten gebeuren en zonder hassel, boek ze gewoon via de tool.


pre- en postnatale annulaties  voor niet medische redenen kunnen ten laatste 48 uur op voorhand .( anders worden ze aangerekend)


Natuurlijk wachten wij ook in spanning de geboorte af, vergeet ons dus niet te verwittigen de dag dat je bevalt, zo kunnen wij al gaan klaarstaan in onze startblokken om samen met jullie aan dit nieuwe verhaal te beginnen.