Boek je afspraak


Via deze link : www.noordbaby.as.me    kan je je afspraak bij noord baby zelf inboeken. Er wordt 1.5u tijd voorzien om jullie wegwijs te maken , info te geven, en indien nodig gerust te stellen. Because Noord Baby cares….check zeker op onze website bij team of we ook in jouw regio werken.

care

Consultation: intake:1 hour 30 minutes

In het begin kom je langs op de Paleisstraat voor een kennismakingsgesprek, tijdens dat gesprek worden vooral jouw vragen beantwoord, wordt er al wat extra uitleg gegeven over arbeid, bevallen en de voeding van de baby. Dan ligt je plekje ook ineens vast voor de thuisopvolging na de bevalling. We doen ook een kleine medische controle

2de afspraak: rond 34 weken: arbeid en bevalling: bij voorkeur met de partner

3de afspraak : alles omtrent babyvoeding

ook de suikertest kan bij ons


Consultation: follow up pregnancy : labour and delivery- (+/- 34 weeks pregnant):1 hour 30 minutes

2de afspraak: rond 34 weken: arbeid en bevalling: bij voorkeur met de partner: we gidsen je door de info omtrent arbeid en bevalling zodat je goed geïnformeerde keuzes kan maken en je van de verloskamer een beetje jouw plekje kan maken. Duidelijke, eerlijke info.


Consultation: follow up pregnancy : breast- or bottle or not sure yet ( +/- 36 weeks pregnant):1 hour 30 minutes

3de afspraak : alles omtrent babyvoeding-door de juiste info te krijgen weet je hoe je begint, hoe het systeem werkt en wat je baby nodig heeft.


sugar test:1 hour

voor de suikertest eet of drink je best niets gedurende 2 uur voor de inname van het suikerdrankje (dat wij voorzien). We voorzien een consultatie tijdens de wachtperiode van 1 uur . Wij sturen alles naar het labo.Zowel uzelf als uw gynaecoloog worden op de hoogte gehouden van het resultaat.


consultation: baby:1 hour

Beste,
Graag even een korte situatieschets wat het probleem is dat u wenst te bespreken. Indien nodig kan u steeds een uitgebreide mail sturen naar marieke@noorbaby.be.


shop

birthlist draw up: 1 hour

Vooreerst al een super dikke proficiat en hartelijk dank om een lijst(je) bij ons te leggen. We willen gaan voor transparante, gemakkelijk toegankelijke lijstjes zonder al te veel verplichtingen. Je beheert alles zelf.

Wat je op je lijst zet, of je deze combineert met een andere lijst of een spaarrekening, dat is helemaal jullie keuze. Wij geven enkel advies als jullie daar om vragen. Je hebt niet veel nodig voor een baby, want met liefde, een warm nest, eten en een slaapplekje, kom je al heel ver.