Noordbaby-moeder-kind

bij jou thuis

We komen de eerste dagen of weken na de geboorte dagelijks langs om te controleren of alles goed gaat en jullie te helpen waar jullie het nodig vinden.

Mama

Bij de mama controleren we het bloedverlies en het inkrimpen van de baarmoeder. Na een keizersnede volgen we de genezing op en doen ook een wondverzorging met het verwijderen van draadjes of nietjes indien nodig. Ook is er natuurlijk tijd voor een babbeltje om te zien of het allemaal bevalt en of je nog met vragen zit.

Baby

Bij je baby controleren we zijn kleur , gewicht, temperatuur en nog zoveel meer. Natuurlijk is ook de begeleiding van de voeding van jullie kindje belangrijk of dat nu borstvoeding of flesvoeding is. En wij zouden Noord Baby niet zijn moesten we niet boordevol praktische tips zitten en advies kunnen geven over dingen zoals onderbroken nachten,  stuwing en zelfs babybezoek.

Indien het nog niet gebeurd is in het ziekenhuis voeren we op de 3e dag na de geboorte de hielprik uit bij het kindje om stofwisselingsziekten op te sporen. We helpen jullie met tips & tricks om jullie kraamperiode gemakkelijke te maken.

vanaf aanmelding tot jullie baby 1 jaar wordt, kunnen jullie op ons rekenen. We've got your back. 

In het oerwoud van advies van vrienden en familie, begleiden we jullie zodat jullie zelf jullie weg kunnen uitstippelen met eerlijk advies dat past bij jullie.

De eerste 4 tot 6 weken zijn in de vorm van huisbezoek, 'daarna zien we jullie graag in onze gezellige consultatieruimte op de Paleisstraat 24 in het achterhuis.