Ons Verhaal


NOORD Baby is ontstaan vanuit het gevoel dat er nog iets ontbreekt in de zorg. Een totaliteit waar zorg en kwaliteitsvolle spullen samenkomen. Een rustpunt voor ouders, die het noorden even kwijt zijn in de babywereld. In de Scandinavische landen kennen ze dit al langer. Ook al is de realiteit niet helemaal zoals je verwacht had, helpen we jullie graag om de weg terug te vinden.

Pure, natuurlijke en verantwoorde hulp en producten daar zorgen wij voor zodat jullie kunnen genieten van jullie baby.

Puur

Een natuurlijke benadering in de zorg maar steeds met 2 voeten op de grond; Onze nuchtere kijk op de dingen sluit naadloos aan bij het aanbod in de winkel. Puur in materialen en transparant in werkwijze. Ook bijvoorbeeld voor kinderen met een gevoelige huid hebben we een aangepast aanbod

Nuttig

De markt is groot en je lijkt zoveel spullen nodig te hebben voor je baby, maar wij beperken ons tot de essentials. Natuurlijk leuk vormgegeven, maar we proberen er voor te zorgen dat je leven in de stad met een baby gemakkelijker wordt.

Zorg

Natuurlijk zit zorgen in ons bloed en zowel in onze zorg als in onze producten willen we enkel het beste voor jullie. Voor iedereen is dat anders en wij passen ons aan aan jullie noden, ook voor baby’s die problemen hebben of een moeilijke start hebben gehad. Met raad en daad gaan we er samen voor.

Kwaliteit

Wij willen het beste voor jou en je baby(‘s); Kwaliteitsproducten zijn belangrijk, ook voor de toekomst van jouw kleintje. Door producten aan te bieden die je voor meerdere kinderen kan gebruiken, zorgen we voor je portemonnee en voor  de planeet.