babyfeet-mobile

Zorg op maat

Op de consultatie in de Paleisstraat kan je terecht om in te schrijven voor de thuiszorg, een consult omtrent arbeid en bevalling, het prikken van de suikertest, luisteren naar de harttonen van de baby, orientatie binnen je nieuwe gezinnetje maar natuurlijk ook als je het noorden een beetje kwijt bent.


‘Wij staan klaar voor jullie. Onze kennis op gebied van baby’s is uitgebreid en door onze jarenlange ervaring en ons luisterend oor kunnen we samen met jullie op zoek gaan naar oplossingen die werken … voor jullie.’


U kan steeds bij ons terecht. Maar maak eerst even een afspraak zodat we ons ten volle kunnen concentreren op jullie verhaal. Probeer in de mate van het mogelijke al op voorhand wat lijnen uit te denken, wat je wil vragen of stuur op voorhand een mail met uw verhaal zodat we ons kunnen voorbereiden om alles een beetje te bundelen en te bespreken. Een afspraak boek je via onze bookingstool op onze website https://noordbaby.as.me/


We werken geconventioneerd en volgens derdebetalersregeling wat betekent dat de mutualiteit de zorg aan ons betaalt en u gewoon kleefbriefjes meeneemt naar uw consult. 

We gaan op zoek naar wat jullie nodig hebben met respect voor jullie ervaringen en me jullie als centraal punt. We werken adviserend en laten daarbij de ruimte om jullie eigen accenten te leggen. Ook tijdens de thuiszorg nemen we niet over bij een consult ; we zorgen ervoor dat jullie het kunnen en steeds op ons kunnen rekenen. Spreek af met jullie thuiszorgvroedvrouw welk communicatie het beste werkt tussen 2 huisbezoeken door. We zoeken altijd naar de meest efficiente manier. 

We werken graag samen met jullie gynaecoloog en kinderarts en overleggen indien gewenst ook graag met hen. We zijn als het ware een aanvulling bij elkaar.