NOORD-baby-baby

Reanimatie en EHBO


klik op onderstaande link om tickets te bestellen

1 ticket is 1 deelnemer 


https://www.noordbaby.be/nl/ehbo-en-reanimatiecursus-2020-01?colour=171509


Wij organiseren elke maand een 3-uur durende groepssessie waar je je voor kan inschrijven.


Op een interactieve wijze wordt een theoretisch kader geschept over veel voorkomende voorvallen bij baby's en kinderen. Verschillende onderwerpen komen aan bod oa schaafwonden, brandwonden, hersenschudding, koortsstuipen, verstuiking, verslikking, verstikking en reanimatie.


De theorie zetten we om in praktijk op HOOGTECHNOLOGISCHE REANIMATIEPOPPEN DIE WE VERBINDEN MET DE GSM ZODAT JE OBJECTIEVE FEEDBACK KRIJGT OVER JE VAARDIGHEDEN.


We streven ernaar om de deelnemers zo goed voor te bereiden op onverwachte situaties en begeleiden iedereen zo goed mogelijk in dit traject van 3 uur.

De deelnemers ontvangen  een attest Levensreddend handelen erkend door Kind & Gezin.


De kostprijs bedraagt slechts 47,95 € per persoon voor de meest hoogstaande cursus in dit segment. 


Het aantal plaatsen is beperkt, dus snel zijn is de boodschap. Indien het volzet is, geen paniek, we zullen er regelmatig een organiseren. 


 Het is steeds op een vrijdagavond, begint om 19u  en gaat door in Zaal Van Trier- Van Trierstraat 40-2018 Antwerpen. een prachtige villa met de mooiste yoga-studio van de stad. Stijlvol en zinvol cadeau voor elke gelegenheid .


ANNULATIE KAN ENKEL MEER DAN EEN MAAND OP VOORHAND. EEN EXTERNE FIRMA  KOMT DIT GEVEN EN IK DIEN JULLIE PLEKJES OOK TE RESERVEREN EN TE BETALEN; OOK DE LOCATIE IS GEEN EIGEN RUIMTE EN DIENT GEHUURD TE WORDEN. TERUGBETALINGEN WORDEN DUS ENKEL GEDAAN INDIEN ER MEER DAN EEN MAAND OP VOORHAND GEANNULEERD WORDT. ZELF VERVANGING ZOEKEN IS ZEKER OOK EEN OPTIE. 


TICKETS HOEVEN NIET AFGEHAALD TE WORDEN. (je duidt wel afhalen aan, maatr dat is om verzendkosten te vermijden )


DOOR JE INSCHRIJVING LIGT JE PLEKJE VAST EN REGISTREREN WIJ HET ZO.